Jídelní lístek
Polévky
1. Polévka dle denní nabídky
Předkrm
2. Játrová paštika, brusinky, opečený toast
Ryby
3. Losos přírodní na olivovém oleji
Losos filet s kůží. Salmo salar. Pochází z chovu. Země původu Norsko. Kategorie lovného zařízení: kruhové zátahové sítě a čeřeny.
Minutky z českých mladých býků
4. Steak ze svíčkové na barevném pepři
Pravá svíčková
5. Steak ze svíčkové s bylinkovým máslem
Pravá svíčková
6. Tatarský biftek, 10 půlek topinek
Pravá svíčková
Minutky z vepřové panenky
7. Medailonky na zeleném pepři
Jen z českých prasátek
8. Řízek Ondráš
Jen z českých prasátek
9. Smažený řízek
Jen z českých prasátek
Minutky z kuřecích prsou
10. Smažený řízek
Sami si vykosťujeme z českých kuřátek
11 Přírodní steak
Sami si vykosťujeme z českých kuřátek
Bezmasá jídla
12. Smažený sýr Eidam
Saláty
13. Šopský salát
Dětská jídla
14. Kuřecí stripsy/ hranolky
Pizza
15. Šunková (Bohemia Clasic)
Šunka, sýr, tomato
16. Salámová (Texas Heat)
Salám, červená cibule, papričky jalapeňos, papričky peperoncici, BBQ omáčka, sýr, tomato
17. Sýrová (Grande Italia)
Eidam, niva, uzený sýr, tomato
Přílohy
18. Hranolky
19. Krokety
20. Vařené brambory
21. Čerstvá zelenina
Studené omáčky
22. Tatarská omáčka
23. Kečup
24. Sweet chilli
25. BBQ omáčka
26. JALAPEÑOS omáčka
27. Česneková omáčka
Pochoutky k pivu a vínu
28. Bohemia Brambůrky